Soo läheb lõikusele

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval Eesti meistriliiga poolfinaalis põlve vigastanud Rapla Piimameister Otto korvpallur Janar Soo peab lähiajal heitma lõikuslauale. Uuringud näitasid, et põlves võib olla katki menisk ja võimalik, et ka sidemed.

«Kõik saab täpselt selgeks esmaspäeval,» rääkis meeskonna mänedžer Jaak Karp. «Aga juba praegu on selge, et lõikusest pole pääsu ja hooaeg on tema jaoks kindlasti lõppenud.»

Soo vigastas oma vasakut põlve kolmapäevase mängu kolmandal veerandajal. Pärast mängu sai ta küll jalale toetada, kuid järgmisel hommikul oli liigesesse tekkinud vedelik.

Soo on Rapla meeskonna üks liidreid ja peatreener Indrek Ruudu hinnangul oleks noor mängumees võinud mahtuda ka Tiit Soku juhendatava Eesti koondise nimekirja.

Tartu ja rapla vahelise poolfinaalseeria kolmas kohtumine peetakse pühapäeval Tartus. Rapla meeskond annab välja juba korraliku laatsareti mõõdu – lisaks Soo vigastusele, on juba veerandfinaalide ajast seljavaluga kimpus mängujuht Rait-Riivo Laane, eelmises kohtumises purunes aga ninaluu Sven Kaldrel. Mõlemad mehed saavad meeskonda siiski aidata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles