Avo Keel: täna oli piinlik mäng

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri peatreener Avo Keel.
Tallinna Selveri peatreener Avo Keel. Foto: Toomas Huik

Täna toimunud võrkpalli neljandas finaalmängus alistas Tartu Pere Leib 3:1 Tallinna Selveri ning tuli Eesti meistriks. Seeria kokkuvõttes olid tartlaste võidunumbrid samuti 3:1. Pealinlased võitsid täna avageimi, kuid kolm järgmist kuulusid Pere Leivale. Neljanda geimi võitis Tartu tulemusega 25:9.

«Täna oli päris piinlik,» ütles pettunud Selveri peatreener Avo Keel pärast mängu. Kolmanda geimi lõpus sai tallinlaste libero Asko Esna vigastada ning jalga väänanud mees enam platsile ei tulnud. «Libero vigastus ei tohi ühtegi meeskonda nii rivist välja viia,» arutles Keel.

Värskete meistrite peatreener Rainer Vassiljev ütles, et esimeses geimis saanud tartlased servi tööle ning vastuvõtuga oli probleeme. «Teises geimis saime mängu käima ja ka kolmandas dikteerisime täielikult, seega Esna vigastus väga mängupilti ei muutnud,» rääkis Vassiljev.

Kedagi oma meeskonnast Tartu peatreener esile tõsta ei tahtnud. «Kõik mängijad olid väga head ja keegi esile ei kerkinud. Juhkami lõi hooaja vältel küll palju punkte, aga see ongi tema töö,» ütles ta.

Tartu tuli viimati Eesti meistriks aastal 2006, kui meeskonna kindel liider oli nüüd Selveri särki kandev Argo Meresaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles