Di Matteo: Guardiola lahkumine ei mõjuta mind

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Di Matteo
Roberto Di Matteo Foto: AFP/SCANPIX

Londoni Chelsea peatreenerikohuseid täitva Roberto di Matteo sõnul FC Barcelonast lahkuv Pep Guardiola tema töökohta ei ohusta ja ta ei tunne oma tuleviku pärast muret.

Chelsea alistas Hispaania suurklubi Meistrite liiga poolfinaalis teisipäeval, kolm päeva hiljem teatas Guardiola, et järgmisel hooajal ta enam Barcelonat ei juhenda. Briti meedia spekuleerib nüüd elavalt selle üle, et Chelsea omanik Roman Abramovitš tahab maailma ühte hinnatumat treenerit oma klubi etteotsa. Di Matteo sõnul see teda ei häiri.

«See ei mõjuta ega häiri mind mingil viisil,» kinnitas di Matteo Mirrori vahendusel. «Väga raske on ühe hea meeskonna peal toimivat juhtimisviisi teisele üle tuua. Kuigi Pep võib olla esimene, kes sellega hakkama saab.»

«Minu olukorda see ei mõjuta, kus Guardiola edasi töötab. Mina olen Chelseaga selle hooaja lõpuni ja siis langetab klubi otsuse, keda nad järgmisena meeskonna eesotsas näha soovivad,» lisas di Matteo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles