Roietevahelise närvi valu piinab Jaak Maed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Valdidentro MK-etapil 31. kohaga leppima pidanud Jaak Mae oodatust tagasihoidliku esituse üheks põhjuseks oli eile õhtul valu tegema hakanud roietevaheline närv.

«Ei saa päris öelda, et see vigastus on. Jaagule teeb roietevaheline närv valu. Rindkere liigutamine ning sügav hingamine teeb talle valu,» selgitas Eesti suusakoondise arst Tarvo Kiudmaa. «Tavainimestel esineb ikka sellist asja, aga sportlikel inimestel eriti mitte. Jaak hakkas valu tundma eile õhtul. Aga põhjust me ei tea, seda polegi võimalik kindlaks teha.»

Kiudmaa hinnangul saab Mae 20. veebruaril 15 kilomeetri klassikas juba valuvabalt võistelda. «Midagi tõsist pole. Meil on väga hea füsioterapeut ka, nii et põhjust muretsemiseks pole,» avaldas Kiudmaa.

Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaveri sõnul võis just see vigastus Mae oodatust tagasihoidlikuma esituse põhjuseks olla. «Eile öösel tegi roietevaheline närv Jaagule valu. Ta ei saanud hästi magada. Hommikul tundus talle, et valu enam pole, kuid me ei tea palju ta valuaistingu tõttu end tagasi võis hoida,» selgitas Alaver.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles