Nenad Vucinic: olen kohtunike tööst šokeeritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Nenad Vucinic.
Treener Nenad Vucinic. Foto: Toomas Huik

Laupäeval BC Kalev/Cramo ja Lietuvos Rytase vahel peetud korvpalli Balti liiga mõõduvõtt ajas Tallinna klubi peatreener Nenad Vucinici maruvihaseks.

Kuigi kalevlased jäid Leedu hiiule lõpuks 96:106 alla, leidis juhendaja, et mäng olnuks igati võidetav, kui kohtunikud polnuks nii erapoolikud. Juba esimesel poolajal said Kalevi eesliini mängijad kirja mitmeid küsitavaid vigu.

«Võib küll tunduda, et otsin vabandusi, kuid siin peitub tegelikult suur probleem. Sama mure oli ju ka Rockil nendega mängides,» sõnas Vucinic karmilt. «Olen šokeeritud. Miks pole sellises tõsiseltvõetavas liigas neutraalseid kohtunikke?»

«Mängijad teenivad ju sadu tuhandeid eurosid ja meeskondade eelarved küündivad miljonitesse, kuid liiga eestvedajad ütlevad seepeale, et hoiavad kodukohtunikega kulutusi kokku. Kuid nii saab ju kontrollida, kes võidab. Olen selles väga pettunud,» jätkas ta.

Hoolimata kaotusest jäi Vucinic aga hoolealuste visa võitlusega rahule. Kalev suutis Rytasega sammu hoida kuni mängu lõpuminutiteni, mõlemad võistkonnad korraldasid ühtlasi suurepärase viskekontserdi.

«Näitasime head korvpalli kuni viimase veerandajani,» kiitis Vucinic, kuid lisas, et kaitsele oleks siiski pidanud rohkem rõhku panema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles