Video: endine Madridi Reali ja Brasiilia peakoondise treener läks pallipoisile kallale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanderlei Luxemburgo
Vanderlei Luxemburgo Foto: SCANPIX

Kuulus jalgpallitreener Vanderlei Luxemburgo, kes on tuntust kogunud Madridi Reali ja Brasiilia koondise juhendamisega, sai viimati oma karjääri kirja ühe musta märgi. Nimelt läks praegu Brasiilias Gremio meeskonda juhendav 59-aastane mees kallale pallipoisile.

Luxemburgo alustas rüselust, kui ta tormas nurgalipu juures olnud pallipoisi juurde. Sellest sai alguse suurem arveteklaarimine ning kohale tormas aina rohkem inimesi. Juhtunu tõttu tuli kohtumine umbes viieks minutiks peatada, kirjutab The Independent.

Luxemburgo sai tõenäoliselt vihaseks, kuna vastasvõistkonna Internacionali poolt määratud pallipoiss asetas mänguvahendi juba nurgalöögi andmiseks valmis, kuid Gremio kaitsemängijad ei olnud samas veel oma positsioonidele jõudnud.

Samal ajal, kui Luxemburgo lähenes pallipoisile, siis sama teekonna võtsid ette ka Internacionali mängijad, politsei, raadioreporterid ja kaameramehed. «Ma kahetsen juhtunut. Mina olen selles olukorras süüdlane. See juhtus kõik hetkeemotsioonide ajel,» vabandas kogenud treener.

Vaata videot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles