Räikkönen: vormel-1 sarjal pole minu eraelus kohta, mul on päris elu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (vasakul) Bahreinis saavutatud teist kohta tähistamas.
Kimi Räikkönen (vasakul) Bahreinis saavutatud teist kohta tähistamas. Foto: SCANPIX

Tänavu taas vormel-1 sarjaga liitunud soomlane Kimi Räikkönen on alustanud hooaega korralike tulemustega ning on sellega valmistanud paljudele üllatuse. Bahreini etapi lõpetas ta seejuures juba teise kohaga.

«Ei lähe just kõige halvemini. Mulle meeldib minu tegevus ja sellest piisab. Mind ei huvita, kas keegi kiidab minu esinemist või mitte. Siiski valmistab teine koht ikkagi pettumust. Samas ei tea keegi, mis hakkab järgmisel võistlusel juhtuma,» sõnas Räikkönen Bild am Sonntag’ile.

2009. aastal Ferrari ridadest lahkudes teatas Räikkönen, et teda huvitab vormel-1 sarja juures vaid võidukihutamine ja mitte miski muu. Nüüd avaldas, et tema arvamus pole selle koha pealt muutunud.

«Olen siin vaid võistlemise pärast. Kõige muuga võin ma tegeleda ka mujal. Kui vormel-1 sarjast autod ära võtta, siis mind ei oleks siin. Vormel-1 sari ei mängi minu isiklikus elus mingit rolli. Mul on ka päris elu! Arvan, et paljude jaoks on vormel-1 sari nende elu, kuid minu jaoks mitte,» teatas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles