Kardo Kõresaar võtab pikema mõtlemisaja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kardo Kõresaar.
Kardo Kõresaar. Foto: Loreto Energy Resources

Usutluses volley.ee-le tõdeb kaks aastat Loreto Energy Resourcesi meeskonda kuulunud nurgaründaja ja ka Eesti koondise huviorbiiti kuulunud Kardo Kõresaar, et vigastused on jätnud tema mängule jälje ja ta mõtleb tõsiselt, kus ja mis tasemel jätkata.

Hooaeg Itaalias sai A2 liigas mängivale Loretole läbi eile, kui Kõresaare meeskond kaotas kolmandas veerandfinaalkohtumises Castellana Grottele 2:3. Põhiturniiri teisena lõpetanud Grotte jäi lõpuks peale mängudega kaks-üks (3:0, 2:3, 3:2) ja jõudis poolfinaali. Loreto oli põhiturniiril üheksas.

Viimases mängus viibis eestlane väljakul vaid natuke teises ja viiendas geimis, tuues kahe tõste juures ühe punkti. «Kaotasime kohe kaks geimi – vastased mängisid seekord korralikult ja tegid vähem lohakusvigu. Kokkuvõttes olime tublid, üllatasime kõiki oma vastupanuvõimega ja halba maiku play-offidest suhu ei jäänud,» võttis eestlane kokku eile toimunud viimase veerandfinaalmängu.

Kõresaarel tekkis pärast kodust mängu Grottega õlalihase põletik, mis ei lasknud rünnata ega servida. «Koormus mängudes ja trennis oli liiga suur ja käsi ei pidanud vastu. Kahju oli hooaeg kõrvaltvaatajana lõpetada, sest vorm on hea ja mängud tulid hästi välja,» rääkis ta.

Kõresaar lubas aja maha võtta, end terveks ravida ja mõelda, milline tulevik välja võiks näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles