Pijpers: finaalturniiril peame tegema sellise mängu nagu täna

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U19 jalgpallikoondise peatreener Arno Pijpers.
Eesti U19 jalgpallikoondise peatreener Arno Pijpers. Foto: Raigo Pajula

Koduseks EM-finaalturniiriks valmistuv Eesti U-19 koondis alistas A. Le Coq Arenal peetud maavõistluses tänu kapten Karl-Eerik Luigendi väravale Küprose 1:0, vahendab Eesti Jalgpalli Liit.

Kohtumise ainus värav sündis 19. minutil, kui Juri Gavrilovi tsenderdus leidis Luigendi, kes mänguvahendi kauni ülepuusalöögiga sihile toimetas.

U19 koondise uue peatreeneri Arno Pijpersi jaoks oli tegu kolmanda mänguga juhendajapingil - märtsis alistuti võõrsil Ukrainale 1:2 ning aprillis Šveitsile 0:4.

«Seadsime oma taktika vastavalt sellele, et olla tänases kohtumises võidukas. Finaalturniiril on meil vastas Euroopa tugevaimad võistkonnad ja seal peame edu saavutamiseks keskenduma just sarnasele esitusele nagu täna,» rääkis Pijpers.

Koondise keskkaitsja Karol Metsa sõnul oli võidu üks võti hea meeskonnavaim. «Tänase mängu põhjal on see meie tugevus,» lausus Mets.

Eesti ja Küprose U19 koondised on teistkordselt vastamisi neljapäeval, 3. mail kell 18:00 Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) Tallinna Noorte Treeningkeskuse (TNTK) staadionil (Kotka 12a/Spordi 11a, Tallinn).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles