Rekkajuht sõitis Lõuna-Koreas kolm profiratturit surnuks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Korea hukkus traagilises liiklusõnnetuses kolm profiratturit.
Lõuna-Korea hukkus traagilises liiklusõnnetuses kolm profiratturit. Foto: SCANPIX

Lõuna-Koreas Kyeongbuki provintsis juhtus esmaspäeva hommikul traagiline õnnetus, kui rekkajuht sõitis otsa trenni teinud naisratturitele ning kolm neist hukkus.  

Sang Ju City naiskond tegi trenni väiksemal teel umbes 300 km kaugusel pealinnast Seoulist, grupi ees sõitis naiskonna auto ning järel treener väikebussiga, kui ühtäkki sõitis treeneri bussile sisse 25-tonnine rekka, vahendab cyclingnews.com.

Naver.com’i andmetel kandus väikebuss kokkupõrke tagajärjel vasakule, kuid rekka sõitis otse ratturite gruppi.

Traagilises õnnetuses kaotasid elu 25-aastane Park Eun Mi, 24-aastane Lee Min Jeong ning 19-aastane Jeong Soo Seong, lisaks said raskelt vigastada 20-aastane Kim Seon Young, 23-aastane Jeong Eun Song ning 19-aastane Jang Jin Ha. 51-aastane treener Jeon Jae Hyo sai kergemaid vigastusi.

Kohaliku meedia teatel polnud rekkajuht purjus, kuid tema tähelepanu oli häiritud, kuna ta vaatas samal ajal seebiseriaali.

«Juhi sõnul vaatas ta telekat ja alles siis, kui ta kuulis kõva kolinat, sai ta aru, et on õnnetuse põhjustanud. Ta pööras rooli vasakule ja pidurdas, ent oli juba liiga hilja. Usume, et õnnetuse hetkel oli tema kiirus 70 km/h,» ütles politsei esindaja Korea Timesile. «Pole välistatud, et ta vajutas kogemata piduri asemel kogemata gaasipedaalile. Tundub, et ta ei saanud kohe arugi, mis täpselt juhtunud oli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles