Kanepi: tore on võita keerulisi mänge

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Joosep Martinson/SMPimages

Estorili tenniseturniiril 6:3, 3:6, 6:3 tšehhitari Petra Cetkovska alistanud ja poolfinaali jõudnud Kaia Kanepi rõõmustas oma kodulehel antud kommentaarides, et tasavägine mäng õnnestus enda kasuks pöörata.

«Esimese seti mängisin enamasti hästi. Mäng oli meil mõlemal natuke heitlik, vahel tuli hästi välja, vahel mitte. Vastane esimese seti keskel kukkus, siis oli pikem paus ja pärast seda ta eksis päris palju,» kirjutas Kanepi.

«Teises setis olin 3:1 ees, vastane hakkas siis väga julgelt laksima ning tal kõik õnnestus. Otsustavas olin samuti 3:1 ees ja tuli 3:3, mäng oli tasavägisem ja lõpus olin natuke kindlam ja agressiivne. Mäng oli raske ja tasavägine ning lõpuks oli kõik väga väikestes asjades kinni, et kes võidab. Täna mul õnnestus, ju oli minu päev. Tore on võita keerulisi mänge,» lausus eestlanna.

Homme kohtub Kanepi peaväljaku esimeses mängus turniiril esimesena asetatud itaallanna Roberta Vinciga (WTA 23). «Vinciga ei ole ma ammu mänginud, see ei tähenda midagi, et ma ei ole teda kordagi võitnud. Homme on täiesti uus mäng. Tagantkäe poolt ta lõikab palju, eks ma pean olema kannatlik ja ootama oma hetke, et rünnata,» ütles Kanepi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles