Sõber loodab esmaspäeval hooaja ära lõpetada

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Rakvere Tarvas asus laupäeval Raplas saavutatud 105:66 võiduga sealse Piimameister Otto üle juhtima Eesti korvpallimeistrivõistluste pronksiseeriat.

Kahe võiduni peetava seeria teine kohtumine toimub Rakvere spordihallis esmaspäeval, 7. mail algusega kell 19. Kui Tarvas on võidukas ka koduväljakul, siis riputatakse kahvatumat karva medalid just virulaste kaela. «See võib täitsa nii minna, et esmaspäeval saab meie hooaeg läbi. Tahaks väga loota,» tähendas Tarva peatreener Andres Sõber.

Tarva resultatiivsemad olid Kaspars Cipruss 27, Juris Umbraško 18 (12 lauapalli), Martin Dorbek 12 ning Rinalds Sirsninš, Reinar Hallik ja Timo Oja võrdselt 11 punktiga. Oja säras lisaks kuue vaheltlõike ja Sirsninš viie korvisööduga.

«Poisid tegid taas kõva mängu – nii meie lätlased kui ka Jansa (Janis Vahter - toim.), Martin (Dorbek) kui ka Timo (Oja),» lausus Sõber. «Selleks korraks said asjad selgelt ära aetud.»

Andres Sõber märkis, et ehkki hooaja lõpp on käega katsuda, siis emotsioonide najal veel mängijatega uut hooaega silmas pidades läbirääkimisi ei peeta. «Põgusalt oleme küll lätlastega rääkinud ja uks on neilegi avatud, aga mitte suurte tuhandete eurode peale,» rääkis Tarva juhendaja. «Emotsioonid on praegu kõrgel ja vara neist asjadest rääkida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles