Korjus: mootoriprobleem ei lubanud poodiumile jõuda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: SCANPIX

Vormel-Renault 3.5 sarja avaetapi teises sõidus neljanda koha saanud Kevin Korjus tunnistab, et kui tehnika ei oleks pisut alt vedanud, olnuks poodiumikoht igati reaalne.

«Mootor jättis vahele, muidu oleksin võinud ka teisena lõpetada,» kirjutab Korjus oma koduleheküljel. «Probleemid algasid kvalifikatsioonis ja tekkisid uuesti sõidu teises pooles. Kuuendale käigule lülitades pöörded esmalt langesid ja hakkasid alles siis pikkamööda tõusma.»

Korjus usub, et ilma selle mureta oleks ta teisel kohal sõitnud Sam Birdi kinni püüdnud ja suutnud ka lõpuks kolmanda koha võtnud Arthur Pici selja taga hoida. «Birdi sain enne boksipeatust kätte, aga sealt väljudes ei tulnud boksitee kiirusepiiraja kohe maha ja ta pääses eest,» kirjeldab Korjus. «Siis nägin, et Pic tuleb tagant kiiresti lähemale. Esialgu mõtlesin ta mööda lasta ning loota sellele, et ta püüab Birdi kinni ja omavahel võideldes kaotavad mõlemad aega. Kuid tegin paar kaitsvat liigutust ja lasin tal seejärel minna.

Võib-olla oleksin suutnud teda lõpuni selja taga hoida, aga see oleks olnud väga riskantne. Ta oli sirgetel ja kurvides niivõrd palju kiirem, et otsustasin kindla peale välja minna ja punktid koju tuua,» lõpetab eestlane.

Neljanda koha eest teenitud 12 punktiga hoiab Korjus pärast Aragoni etappi tabelis 7. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles