Video: Eesti esimene naiste MMA profimatš Rajul

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pannie Kianzad (Rootsi) alistas kohtunike ükshäälse otsusega Helin Paara (punaste kinnastega).
Pannie Kianzad (Rootsi) alistas kohtunike ükshäälse otsusega Helin Paara (punaste kinnastega). Foto: Peeter Langovits

14. aprillil toimus Tallinnas Eesti sportliku vabavõitluse liiga MMA Raju üheksas üritus. Spordiklubi MMAces võitleja Helin Paara (profirekord: 0 võitu, 1 kaotus) pidi Eesti esimeses naiste sportliku vabavõitluse profimatšis vastu võtma kaotuse - kolm täispikka raundi kestnud võitluse võitjaks tuli läbi kohtunike otsuse rootslasest vastane.

Kaks esimest raundi sai Helin tunda tugevat domineerimist, kes leidis oma mängu alles kolmandas raundis. Mõlema sportlase jaoks oli see esimene profimatš.

«Olin matšiks hästi valmistunud ent jätsin kaalulangetamise viimasele hetkele,» kommenteeris oma matši Eesti võitleja Helin Paara. «Kaalulangetamisest tugevalt rusutuna olid kaks esimest raundi minu jaoks väga rasked, keha ei läinud lihtsalt korralikult käima. Alles kolmanda raundi alguses tundsin, et nüüd suudan korralikku lahingut pidada - andsin endast parima, aga jäin natuke hiljaks.»

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles