Tiitlikaitsja Svendsen ei lähe ka täna starti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emil Hegle Svendsen.
Emil Hegle Svendsen. Foto: AP / Scanpix.

Norralasest tiitlikaitsja Emil Hegle Svendsen otsustas vahetult enne laskesuusatamise maailmameistriõistluste meeste 20 km sõitu, et ei lähe ka täna starti.

Svendsen jäi eemale nädalavahetuse sprindist ja jälitussõidust, kuna tundis end kehvasti. Mäletatavasti võitis laupäeval Svendseni asemel startinud Lars Berger hõbemedali.

Tänase 20 km sõidu stardinimekirja oli Svendsen kantud, kuid äsja selgus, et ta siiski ei lähe rajale.

«Ta tundis end eile paremini, aga täna oli enesetunne jälle kehvem,» rääkis Postimehele üks Norra ajakirjanik. «Ta ütles, et iga kord trenni tehes läheb pulss hästi kiiresti kõrgele ja ta tunneb, et on haigestumas.»

Seega lähevad täna Norra eest rajale mullune hõbedamees, tänavusel MMil juba kaks kuldmedalit võitnud Ole Einar Björndalen, Halvard Hanevold, Lars Berger ja Alexander Os. Asendajat Svendsenile määrata ei saa, sest viis stardikohta oli norralastel vaid tänu Svendseni aastatagusele kullale, tema loobumisel tohib startida neli Norra meest.

Eestlastest lähevad rajale Indrek Tobreluts (stardinumbriga 37), Roland Lessing (41), Priit Viks (88) ja Martten Kaldvee (103).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles