Eesti korvpallilootust ootab pikk võistluspaus

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janar Soo vigastas põlve kohtumises Tartu Ülikooli vastu.
Janar Soo vigastas põlve kohtumises Tartu Ülikooli vastu. Foto: Liis Treimann

25. aprillil Eesti korvpalliliiga poolfinaalmängus Tartu Ülikooli vastu vasakut põlve vigastanud Rapla/Piimameister Otto mängumees Janar Soo käis täna operatsioonil ja jääb nüüd korvpalliväljakult kõrvale umbes kaheksaks kuuks.

Esialgu loodeti, et mängupaus võib kujuneda lühemaks, kuid lõikusel selgus, et lisaks meniskile oli puruks ka ristatside. «Katki oli ka ristatside ning väljakult pean eemal olema nüüd kuskil kaheksa kuud,» sõnas Soo Postimehele.

«Eks juba praegu peab jalga natuke liigutama, kuid esimesed kuu aega liigun nüüd karkudel. Nüüd lähen ka taastusravikliinikusse, kus olen kümme päeva,» lisas korvpallur.

Vasaku jala ristatsidet vigastas Soo ka 2010. aasta sügisel ning seejärel jäi tal vahele terve hooaeg. 21-aastane mängumees sai taas väljakule eelmisel suvel, kui ta näitas head mängu U20 koondise eest. Eesti meistriliigas jäi tänavusel hooajal tema arvele keskmiselt 17,0 punkti.

«Eks teine raske vigastus on ikka korralik hoop, kuid sain selles esimesel korral jagu ja saan ka nüüd. Tänavune hooaeg näitas, et on võimalik sellisest vigastusest välja tulla,» märkis Soo.

Lähiajal peaks Soo allkirjastama ka lepingu Itaalia agentuuriga Players Group. «Põhimõtteliselt peaksin lepingu üsna kohe allkirjastama. Nad on minu olukorraga kursis ja usuvad ka, et suudan sellest välja tulla,» sõnas Rapla mängija.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles