Ainsa sportlasena eksimusteta lasknud Martten Kaldvee jäi MM-debüüdiga rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martten Kaldvee
Martten Kaldvee Foto: Kalev Lilleorg/Õhtuleht

MM-debüüdi teinud laskesuusataja Martten Kaldvee lõpetas meeste 20 km sõidu 45. kohaga. Kusjuures noormees ei eksinud ainsa võistlejana ühelgi lasul.

«Olen täitsa rahul, esimest korda elus õnnestus neli nulli lasta, ma pole eelnevalt nii hästi lasknud,» rõõmustas Kaldvee. «Eriti hea meel, et sellega MMil hakkama sain. Treeningud näitasid, et laskevorm kõige parem pole, aga täna oli tuul veidi vaiksem ja sain oma tööd korralikult teha.»

Teise eestlasena 68. kohal lõpetanud Roland Lessing eksis aga seitsmel lasul. «Ei oska nagu midagi öelda. Kahju, et ei saanud hakkama,» sõnas Lessing nördinult. «Viimases tiirus ei olnud absoluutselt mitte mingit häda pihta lasta, lihtsalt millisekundi valel ajal päästsin, sellepärast tulid need kolm möödalasku. Oli tore päev, aga oleks võinud teisipidi ka minna.»

Veelgi rahulolematum oli oma tulemusega aga Indrek Tobreluts, kes kaheksa trahviminutiga lõpetas alles 82. kohal. «Mul polnud enne võistlust mingisuguseid pingeid. Teadsin, et ei tohi rajal väga üle pingutada ja treeningud näitavad, et olen võimeline väga hästi laskma,» lausus Tobreluts. «See ajabki kõige rohkem vihale, et kui on vaja normaalselt lasta, tulevad vead sisse. Nagu tänagi, lasin ühes tiirus neli trahvi, see on lubamatu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles