Eduardo naasis võimsalt rängast vigastusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeskonna arst ning tiimikaaslane Bacary Sagna püüavad vigastada saanud Eduardot aidata..
Meeskonna arst ning tiimikaaslane Bacary Sagna püüavad vigastada saanud Eduardot aidata.. Foto: Reuters/SCANPIX.

Inglismaa jalgpalliklubi Arsenal ründaja Eduardo kirjeldas esmaspäevast karikasarja mängu CardiffCity vastu kui parimat päeva oma elus.

Päev polnud hea mitte üksnes seetõttu, et Eduardo lõi meeskonna kasuks kaks väravat, vaid eelkõige seepärast, et mees naasis rängast vigastusest, mis peaaegu ta profikarjäärile punkti pani, kirjutab ERR Sport.

2008. aasta veebruaris murdis Brasiilias sündinud, kuid Horvaatia koondist esindav Eduardo Birminghami kaitsja Martin Taylori jõhkra tegutsemise tõttu jalaluu ning arvati, et endisel tasemel mees enam kunagi jalgpalli ei mängi.

«Mäng Cardiffiga oli mu elu kõige õnnelikum päev, värava löömise hetkel olin ülevoolavalt emotsionaalne,» rõõmustas Eduardo.

Pärast teist, penaltist löödud väravat jooksis mees embama Arsenali üldkehalise ettevalmistuse treenerit Tony Colbertit, kes aitas Eduardot läbi kogu taastusravi protsessi.

«Arvan, et Colbert on viimasel ajal Eduardoga rohkem koos olnud kui oma naisega,» naljatas Arsenali peatreener Arsene Wenger ning lisas, et vigastuse ületamisel sai määravaks Eduardo vaimne tugevus ning järjekindlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles