Levadia võitis penaltiseerias Florat ja jõudis finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia puurilukk Roman Smiško on just tõrjunud Valeri Minkeneni penalti. See tõrje viis finaali Levadia.
Levadia puurilukk Roman Smiško on just tõrjunud Valeri Minkeneni penalti. See tõrje viis finaali Levadia. Foto: Raigo Pajula

Eesti jalgpalli karikavõistluste poolfinaalis võitis Levadia pärast väravateta lõppenud normaal - ja lisaaega penaltiseerias 5:4 FC Florat.

Ainsana eksis 11-meetri karistuslöögil Flora poolelt Valeri Minkenen. Ühele tõrjele oli lähedal ka Flora puurilukk Mihkel Aksalu, kui ta sai näpud vahele Janar Toometi löögile, kuid siiski sahistas see löök väravavõrku.

«Mehed lõid täna enesekindlalt ning tuli välja, et nad oskavad penalteid lüüa küll. Mõned mehed ei olnud selleks seeriaks valmis ja loobusid oma kohast, kuid viiest mehest piisas,» sõnas Levadia juhendaja Marko Kristal. «Selline võit annab meie mängijatele palju enesekindlust juurde. Loodetavasti finaalis siiski asi penaltite peale ei lähe.»

Levadia finaalivastane on Narva Trans, kes oli täna 1:0 parem Paide Linnameeskonnast. Mängu ainsa värava lõi Dmitris Borisovs mängu 16. minutil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles