Rammo lõpetas Laseri MMi 26. kohaga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo
Karl-Martin Rammo Foto: Aivar Kullamaa

Täna Saksamaal Boltenhagenis lõppenud purjetamise Laser Standard klassi maailmameistrivõistlustel sai Karl-Martin Rammo eestlastest parimana 26. koha.

Viimastes võistlussõitudes sai Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) kuldgrupi 6. ja 16. tulemuse, regati kestel peetud 14 sõidu kokkuvõttes aga kuulub talle 168 mehe seas 26. koht. MMi tulemusega tagas Rammo endale ühtlasi võidu Eesti-siseses kvalifikatsioonis olümpiaregatile.

Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) täna kummaski sõidus finišit kirja ei saanud ning MMi lõpptulemuseks jääb talle 71. koht.

Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) sai regati kokkuvõttes 90. koha, tema viimasteks finišitulemusteks olid hõbefliidi 41. ja 45. koht. Kui detsembris Austraalias peetud olümpiaklasside MMil täitsid olümpianormi Rammo ja Vooremaa, siis Kruusmägi kordas käesoleval regatil OM riigikoha täitmist kolmanda eestlasena.

Maailmameistriks tuli austraallane Tom Slingsby horvaat Tonci Stipanovici ja Uus-Meremaa purjetaja Andrew Maloney ees.

Lõppenud maailmameistrivõistlused olid Laser klassile 2012 Londoni olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui 2011 MMil jagati välja 75% olümpia riigikohtadest, siis nüüd võistlesid veel mitte kvalifitseerunud maad ülejäänud 25% nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles