Lauri Mengel tegi EMil karjääri parima tulemuse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mengel
Lauri Mengel Foto: Silver Gutmann

Lauri Mengel sai karate Euroopa meistrivõistlustel raskekaalus (+84 kg) 7. koha, tegemist on tema seni parima tulemusega täiskasvanute EMilt.

Mengel alistas avaringis 4:1 Aserbaidžaani karateka Shahin Atamovi, kuid pidi teises ringis tunnistama kolmekordse Euroopa meistri Jonathan Horne 2:0 paremust. Kuna aga sakslane jõudis finaali, sai Mengel jätkata lohutusringis, kus sai esmalt 3:0 jagu soomlasest Waltteri Salmist, aga kaotas pääsu eest pronksimatšile 2:3 valitsevale maailmameistrile Dejan Umicevicile ning lõpetas võistluse 7. kohaga.

«Iseenesest on Umicevicil palju kogemusi, aga ta polnud praegu parimas vormis. Tema võti on aga see, et ta on kõigile hästi ebamugav. Ise tundsin end halvasti, võitlesin niimoodi, nagu vanasti, mitte nii, nagu viimasel ajal,» kommenteeris Mengel. «Unustasin ära, mida peaksin tegema, otsustavusest jäi puudu. Ma pole selle matšiga rahul, kadusin psühholoogiliselt ära.»

17-aastaselt oma vanuseklassis Euroopa meistriks tulnud Mengeli senine parim saavutus täiskasvanute EMil oli üks võit, nüüd aga sai ta kirja kaks võitu ning kuna kaotas hilisemale finalistile, pääses ka lohutusringi, tasuks karjääri parim koht EMilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles