Rait Keerles loodab uuel hooajal mängida Saksamaa meistriliigas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Keerles
Rait Keerles Foto: gloria-giants-duesseldorf.de

Kalev/Cramo ja Tartu Ülikooli vahelise Eesti meistrivõistluste teise finaalmängu poolajal ETV korvpallistuudios viibinud Rait Keerles avaldas, et loodab järgmisel hooajal pääseda Saksamaa Bundesligasse.

Keerlese enda sõnul võib see juhtuda nii praeguse koduklubi Düsseldorfi Gloria Giantsi kui ka mõne muu klubi ridades. «Klubi eesmärk oli jõuda tagasi Bundesligasse ja meeskond komplekteeriti selle mõttega. Mulle tundus see väikese väljakutsena – teha samm edasi, olla üks põhitegijaid, saada palju mänguaega ja koos sellega ka palju vastutust,» sõnas Keerles.

«Eesmärk jõuda tagasi Bundesligasse liigakoha kaudu jäi täitmata, kuid meil on endiselt väike võimalus pääseda sinna wild card’i abiga – see selgub maikuus,» ütles Keerles. «Düsseldorf ootab mind igal juhul tagasi, sõltumata sellest, kus nad jätkavad. Kui klubi tõuseb Bundesligasse, olen 90% mineja. Kui jätkatakse Pro A-s, siis vajab olukord veel mõtlemist,» sõnas ääremängija.

Keerlese sõnul on tema vastu elavat huvi tuntud mitmest Bundesliga klubist. «Oktoobris ja novembris tekkisid juba väikesed kõnelused,» sõnas ta.

Koduse finaalseeria võitjaks ennustab Keerles Kalevit. «Loodetavasti tuleb seitse mängu, et publikul oleks põnevam,» ütles ta. «Vähemalt mulle tundub aga, et Kalev saab loogilisemalt korve, Tartu mäng on individuaalsem. Samas mängib Tartu targalt kaitses, vahetades maa-ala pidevalt mees-mehe vastu. Kalevil tekib sellega probleeme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles