Kullamäe: kolmas veerand sai saatuslikuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taru Ülikooli peatreener Gert Kullamäe.
Taru Ülikooli peatreener Gert Kullamäe. Foto: SCANPIX

Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseerias Kalev/Cramole ka teise mängu kaotanud ja 0:2 kaotusseisu jäänud Tartu Ülikooli peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei saanud tema hoolealused tänases mängus kuidagi initsiatiivi enda kätte.

«Kolmas veerand sai saatuslikuks, sellest mõõnast me välja ei tulnud,» möönis pärast poolajapausi kümne minutiga vaid 13 punkti visata suutnud Tartu juhendaja. «Kümme-üksteist punkti ei ole suur vahe, kuid initsiatiiv oli kogu aeg Kalevi käes. Nemad said korve kergemalt, meie pidime rohkem pingutama.»

Kui Kalevi peatreener Aivar Kuusmaa märkis ära pealinlaste parema füüsise, siis Tartu poolel aktiivselt tegutsenud ja 14 punkti kogunud Tanel Kurbas sellega nõustuda ei tahtnud. «Ma ei usu, et meil jaks ära kadus,» sõnas ta. «Samas ei oskagi täpselt öelda, mille taha mäng täna jäi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles