Umbid on 470 klassi MMil avapäeva järel 35. kohal

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marjaliisa ja Elise Umb.
Marjaliisa ja Elise Umb. Foto: Ott Kallas

Täna anti avastart Hispaanias Barcelonas toimuvatele 470 klassi maailmameistrivõistlustele, kus Marjaliisa ja Elise Umb on esimese võistlussõidu järel platseerunud 35. kohale.

Kasinalt tuult pakkunud avapäev võimaldas pärastlõunal pidada vaid ühe võistlussõidu. Oma kvalifikatsioonigrupis 18. finišeerinud Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) on üldkokkuvõttes 54 naiskonna hulgas hetkel 35. positsioonil.

Naiste arvestuses jagavad esikohta Prantsusmaa tiimid Ingrid Petitjean - Nadege Douroux ning Camille Lecointre – Mathilde Geron.

Alanud maailmameistrivõistlused on 470 klassile Londoni olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui 2011 MMil jagati välja 75 protsenti olümpia riigikohtadest, siis nüüd võistlevad veel mittekvalifitseerunud maad ülejäänud 25 protsendi nimel. Naiste arvestuses tähendab see viite vaba olümpiapiletit, mille nimel Barcelonas võistlevad ka õed Umbid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles