Piiroja võtab aja maha ja jääb koondisemängudest kõrvale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise pikaajaline kapten Raio Piiroja käis täna Hollandis uuringutel, mis näitasid, et parema jala säärel on kahes kohas lihaskiudude rebend. Juba pikemat aega erinevate vigastustega kimpus olnud Piiroja peab nüüd aja maha võtma ja jääb seega kõrvale ka Eesti koondise eelseisvatest sõpruskohtumistest.

«Eks keha võtab aja maha. Nüüd tuleb kõik välja ravida ja ka peale puhata. Kuskil peab muutuse tegema,» sõnas Piiroja. «Vahepeal tundus, et jalg hakkab juba paremaks minema, kuid eelmise nädala lõpus oli jälle kehvem. Täna proovisin uuesti trenni teha ning siis oli juba veel hullem ja seejärel saadeti mind juba uuringutele.»

«Tal on kaks viimast aastat kulgenud peamiselt vigastuste tähe all. Praeguses seisus oleks reaalne ta ülesse turgutada, kuid edasist karjääri silmas pidades ei ole see mõtekas,» märkis Eesti koondise arst Kaspar Rõivassepp. «Praeguses seisus tuleb tal nüüd kolm kuni neli nädalat lihtsalt puhata ja siis tuleks üks kuu rahulikult põhja laduda ja alles seejärel võiks alustada tõsisemate treeningutega. Piirojal ei ole praegu sellist probleemi, mida ei saaks välja ravida. Kui targalt tegutseda, siis saab kõik korda ning puhkus on hetkel õige tee.»

Vitessel seisab pühapäeval ees hooaja viimane kohtumine ning seejärel saab Piiroja tulla Eestisse. «Treener tahab hooaja lõpuni meeskonda koos hoida,» põhjendas keskkaitsja, miks ta praegu peab veel Hollandis viibima.

Kompromissitu võitlejana tuntud Piiroja tunnistas aja maha võtmisega ei tohiks tal raskusi tulla. «Eks hakkan Pärnus kalal käima, mul ei ole kaheksa-üheksa aastat suvel puhkust olnud ja igav kindlasti ei hakka. Loodetavasti tulevad ka ilusad ilmad,» lisas Piiroja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles