Rahapuudus sundis Valga Welgi meeskonna liidrist loobuma

Peep Pahv
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veljo Vares.
Veljo Vares. Foto: kolmvedu.ee

Valga Welgi korvpallimeeskonna liider Veljo Vares lahkus meeskonnast, kuna klubi ei suutnud talle lepingus sätestatud summas palka maksta. Alates tänasest kuulub Vares Tallinna Kalevi hingekirja.

Valga korvpalliklubi president Margus Lepik möönis, et Eestis kujunenud majandusseisus on kõigil raske ning kui Vares avaldas soovi meeskonnast lahkuda, ei hakatud teda kinni hoidma.

«Vaieldamatult oli tegemist meie meeskonna liidriga. Viimastel aastatel oli ta meile väga palju andnud,» sõnas Lepik. «Seepärast ei tahtnud me teda kinni hoida. Tuleb tunnistada, et olime talle võlgu.»

Pärast Varese lahkumist on Welgi nimekirjas vaid kaheksa pallurit, ent Lepiku sõnul ei tähenda see meeskonna hukku.

«Teeme kõik, et mõnda meest juurde tuua – kas mõnest teisest klubist, või teises liigas mängivast Valga meeskonnast,» kinnitas ta. «Jaanus Liivak jätkab endiselt peatreenerina ning soovime ka tuleval aastal meistriliigas mängida. Õnneks on meil linnavalitsuse suur tugi.»

Eesti meistriliigas on Valga kogunud kuus võitu ja kümme kaotust, mis annab tabelis kuuenda koha.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles