Kihlveo kaotanud olümpiavõitja lubas avatseremoonial Borati trikood kanda

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1996. aastal laskmises olümpiavõitjaks tulnud ning neli aastat hiljem Sydneys hõbemedali võitnud austraallane Russel Mark kaotas kihlveo ning seetõttu peab ta Londoni olümpiamängude avatseremoonial kandma «Borati» filmis kuulsaks saanud laimirohelist trikood.
1996. aastal laskmises olümpiavõitjaks tulnud ning neli aastat hiljem Sydneys hõbemedali võitnud austraallane Russel Mark kaotas kihlveo ning seetõttu peab ta Londoni olümpiamängude avatseremoonial kandma «Borati» filmis kuulsaks saanud laimirohelist trikood. Foto: SCANPIX

1996. aastal laskmises olümpiavõitjaks tulnud ning neli aastat hiljem Sydneys hõbemedali võitnud austraallane Russell Mark kaotas kihlveo ning seetõttu peab ta Londoni olümpiamängude avatseremoonial kandma «Borati» filmis kuulsaks saanud laimirohelist trikood.

48-aastane Mark lubas, et kui Carlton kaotab Austraalia jalgpalliliigas St. Kildale, kannab ta avatseremoonial samasugust nappi trikood, nagu Briti koomik Sacha Baron Cohen 2006. aasta filmis «Borat», vahendab Telegraph.

Carlton kaotaski üllatuslikult St. Kildale ning Markil ei jää nüüd muud üle, kui endale see kuulus trikoo soetada. «Ma pidin purjus olema, et midagi sellist lubasin,» naeris Mark. «Aga paljud inimesed arvavad, et see trikoo näebki parem välja kui Austraalia koondise riietus, seega ei pruugigi see halb asi olla.»

Austraalia olümpiakomitee kõneisik aga soovitas Markil sellest plaanist loobuda. «Probleem on vanuses, Russell pole just enam esimeses nooruses ja tema modellipäevad on selja taga, see poleks just kaunis vaatepilt, kui Russell selles trikoos tuleks,» sõnas kõneisik kohalikule meediale. «Pealegi, tegemist on tema kuuenda olümpiaga ning on võimalik, et ta nimetatakse lipukandjaks. Kujutage nüüd pilti, et meie koondise ees kannab lippu laimirohelises trikoos jurakas meesterahvas. Pealegi, nagu me kõik teame, on Londoni ilm üsna heitlik ja me ei tahaks, et ta külmetaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles