Martin Prokop stardib Otepää rallil WRC autoga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Prokop
Martin Prokop Foto: M-Sport

Eelmisel nädalal registreerimiseks avatud Rally Estonia osalejate nimekirjas on juba esimene uuema põlvkonna WRC auto – tšehhi sõitja Martin Prokop toob 20.-21. juulil Otepääl toimuva ralli starti Ford Fiesta RS WRC, millega ta osaleb ka selle aasta autoralli MM-sarjas.

Prokopi parim selle aasta tulemus pärineb Argentina rallilt, kus ta oli neljas. Eelmisel aastal Rally Estonia absoluutarvestuse kolmanda koha saanud ja N4 klassi võitnud Prokopi kaardilugejaks on Zdenek Hruza ja meeskonnaks Czech Ford National Team.

«Nagu ka varasematel aastatel on Rally Estonia meile heaks ettevalmistuseks enne Soome MM-rallit,» kommenteeris Prokop ise pressiteate vahendusel. «Tänavu on see eriti oluline, sest sõidame WRC autoga, mille kiirus on kõvasti suurem. Otepää ümbruse teedel saame enne kiireid Soome kruusateid ennast ja autot ette valmistada, sest teede iseloom on sarnane. Lisaks on tegu heal tasemel võistlusega, kus meile meeldib osaleda.»

Tänavune Rally Estonia 2012 sõidetakse 20.-21. juulil. Tegu on Eesti, Läti, Balti ja NEZ autorallimeistrivõistluste etapiga ning FIA European Historic Sporting Rally Championship sarja etapiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles