Kuusmaa: pärast kolmandat mängu magasin vaid kaks tundi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Kuusmaa
Aivar Kuusmaa Foto: Liis Treimann

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Aivar Kuusmaa tunnistas pärast Eesti meistriliiga finaalseerias Tartu Ülikooli üle saadud kuiva 4:0 võitu, et midagi kerget selles seerias polnud.

«Kaks viimast mängu olid Tallinnas ja tundsin, et mängijaid rõhub võidukohustus,» rääkis Kuusmaa. «Võidud tulid raskelt ja röövisid palju energiat. Pärast seeria kolmandat mängu ei suutnud ma öösel uinuda. Lõpuks magasin kaks tundi ja ärkasin taas. Lõpuks õhtul treeningule tulles olin nagu zombi, ent siin tegi massöör Priit Lehismets minuga head tööd ja enne tänast magasin nagu beebi.»

Meistrite peatreeneri sõnul ei saa kiita ainult neid mehi, kes mängude põhjal tundusid asendamatutena. «Meie jaoks olid olulised kõik 11-12 meest ja tegelikult peaks neid meie tasemega meeskonnas olema isegi rohkem,» rääkis Kuusmaa. «Näiteks Anthony Nelson sai vähe mängida, ent tema tulek, pani teised mehed trennis rohkem pingutama.»  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles