Tallinna hipodroomil sõideti rallikrossi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hipodroomil toimus rallikrossi Eesti meistrivõistluste etapp.
Hipodroomil toimus rallikrossi Eesti meistrivõistluste etapp. Foto: Eesti Rallikrossi Komitee

Eile sõideti Tallinna hipodroomil rallikrossi Eesti meistrivõistluste teine etapp. SuperCar klassis võttis esikoha sel hooajal Eestis rallikrossisajas oma esimese sõidu teinud Sten Oja. Teisele kohale võitles end soomlane Silvo Viitanen ning Helmet Palm, kes ütles peale esimest etappi, et alla esikolmiku ta ei lepi, seda ka ei teinud ja võttis tubli kolmanda koha.

Kohale oli tulnud sõitjaid Eestist, Lätist, Soomest ja Venemaalt ning kokku asus võistlustulle 27 autosportlas.

Super1600 klassis sõitvad Janno Ligur ja Arvo Kask olid mõlemad tulnud Tallinnasse esikoha järele ning võitlesid viimase hetkeni, kuid Kask mängis A-finaalis konkurendi taktkaliselt üle ja tegi niivõrd ilusa sõidu, et Liguril tuli leppida konkurendi paremusega ning teise kohaga. Kolmanda poodiumikoha võttis sel korral Priit Rebane.

TouringCar ehk tagaveoliste klassis jagasid maid Rommi Pukk ja Kalmer Vaht. Noorukesel Marten Teppanil sel korral neile kandadele astuda ei õnnestunud ning tema sai finišijoone kolmandana.

Klassis ERK2000 oli osalejaid sel korral kolm, kuid neist ühel tuli tehnilistel põhjustel katkestada ning A-finaalis nägime startimas vaid kahte autot, millel sõitsid Maris Locmelis ja Toms Ziedans Finišeeriti järjekorras Ziedans ja Locmelis. Ziedans jaoks oli see tema elu esimene rallikrossisõit ja kohe sai koju sõita võidukarikaga.

ERK juunior-klassis sõitis end esimeseks Andre Teder ja teiseks Casper Eerikson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles