Cakars jätkab laskesuusakoondise peatreenerina

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Cakars
Maris Cakars Foto: Margus Ansu

Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni juhatus otsustas, et laskesuusatamise koondise peatreenerina jätkab lätlane Maris Cakars.

Cakars asus Eesti koondise ette otsa kaks aastat tagasi. «Eelmisel aastal sõlmisime temaga 1+2 lepingu, seega praeguse lepingu järgi jätkab ta Sotši olümpiani,» kinnitas alaliidu peasekretär Kristjan Oja Postimehele. «Juhatus arutas sel teemal, arutleti ka sellel teemal, mida võiks paremini teha ja lõpuks otsustati, et Cakars jätkab. Teisi kandidaate polnud.»

Mäletatavasti tekitas lõppenud hooajal kõvasti kõneainet Kadri Lehtla ja Cakarsi kehv läbisaamine ja sellega kaasnenud probleemid, Oja sõnul loodetakse selliseid asju edaspidi vältida. «Kadri harjutab küll eraldi, aga peatreeneril on nüüd tema tegevuskava teada,» sõnas Oja. «Kui on nii koondise kui Kadri plaanid teada, ei tohiks probleeme tekkida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles