Berbatov: minu aeg Manchesteris on läbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitar Berbatov lahkub suvel Manchester Unitedist.
Dimitar Berbatov lahkub suvel Manchester Unitedist. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi ründaja Dimitar Berbatov kinnitas, et tahab Manchester Unitedist sel suvel lahkuda, kuna klubisse jäämine mõjuks tema karjäärile halvasti.

Berbatov kerkis eelmisel hooajal 20 väravaga Inglismaa liiga suurimaks väravakütiks, ent käesoleval hooajal on bulgaarlane kõikides sarjades platsile pääsenud vaid 21 kohtumises. Enda sõnul on Berbatov kõige rohkem pettunud selles, et Unitedi peatreener sir Alex Ferguson ei pidanud kinni oma lubadusest talle rohkem mänguaega anda.

«Me rääkisime kümmekond korda ja ta ütles alati, et leiab mulle koha. Aga lõpuks istusin ikka pingil,» lausus bulgaarlane usutluses The Sunile. «Minu aeg Manchester Unitedis hakkab otsa saama. Ma ei tunne enam, et täidaksin selles meeskonnas väärtuslikku rolli. Usun ise, et sain neil vähestel kordadel hakkama, kui mulle võimalus anti.»

Bulgaarlane tunnistab, et tal on kahju Unitedist lahkuda, kuid elu sunnib teda selleks. «Olen juhtunu tõttu pettunud, sest arvan, et pole seda ära teeninud. Aga mul on nii palju eneseväärikust, et loobusin treeneriga sel teemal rääkimast. On selge, et lahkun klubist. On selge, et pean lahkuma. Otsin nüüd uut mängupaika. Tean, et suudan endiselt kõrgel tasemel mängida,» lausus Berbatov.

Neli hooaega Manchester Unitedis mänginud Berbatov on 149 kohtumisega löönud 56 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles