Brawn: meeskond on Schumacherit alt vedanud

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Ross Brawn.
Michael Schumacher ja Ross Brawn. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna boss Ross Brawn on veendunud, et seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher jõuab sel hooajal vähemalt korra poodiumile, väites, et senistes altminekutes on olnud süüdi tiim.

Sel hooajal on Schumacher viiest etapist katkestanud koguni kolm, ülejäänud kahel etapil oli ta kümnes ehk ta on kogunud vaid kaks punkti, vahendab Planet-F1.

Kaks nädalat tagasi peetud Hispaania GP-l sõitis 43-aastane Schumacher otsa Bruno Sennale ning sõimas seejärel brasiillast idioodiks, kuid kohtunike arvates oli ta ise süüdi ning seetõttu peab Schumacher sel nädalal Monaco etapi stardirivis loovutama viis positsiooni.

Brawni arvates pole tiim siiani endast parimat andnud, et Schumacher kõrgete kohtade eest võidelda saaks.

«Pärast Hispaaniast juhtunut on öeldud ja kirjutatud igasuguseid asju, aga ei tohi unustada, et meeskond on teda sel hooajal viiest sõidust kolmes alt vedanud, me ei teinud parimat tööd,» ütles Brawn intervjuus Bildile. «Peame paremat tööd. Nägin Michaeli tõelist sõiduoskust esimese etapi kvalifikatsioonis. Seetõttu usun, et näeme sel aastal Michaeli poodiumil.»

Schumacheri kolmeaastane leping Mercedesega lõpeb tänavuse hooajaga, Brawni sõnul pole nad pikendamist veel arutanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles