USA tõkkejooksja: süütu olemine on raskem kui olümpiaks treenimine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA tõkkejooksja Lolo Jones.
USA tõkkejooksja Lolo Jones. Foto: SCANPIX

Kahel korral tõkkejooksus sisemaailmameistriks tulnud 29-aastane ameeriklanna Lolo Jones avaldas, et on siiani süütu, aga see on märksa raskem, kui olümpiamängudeks treenimine.

Jones rääkis telekanali HBO saates «Real Sports», et ta ei usu abielueelsesse seksi ning seetõttu on ta endiselt süütu, vahendab Daily Mail.

Pekingi olümpial eelviimasel tõkkel komistanud ning seetõttu 7. kohaga leppima pidanud Jonesi sõnul on tal oma süütuse tõttu äärmiselt raske kallimat leida. «Kui olin 22 või 24, oli see nunnu, aga sealt edasi pole see enam armas, mind arvustatakse seetõttu ja üldjuhul kui mehed sellest teada saavad, siis nad ei helista mulle enam,» tunnistas Jones, kelle sõnul on süütu olemine tema senise elu raskeim katsumus.

Jones rääkis saates, et on püüdnud kallimat leida nii interneti kohtingulehekülgede kui ka Twitteri kaudu. Tänavu otsustas ta just Twitteris oma ligi 55 000 jälgijale avaldada, et on endiselt süütu.

Augustis 30-aastaseks saav Jones nentis, et on juba tasapisi harjunud, et mehed hülgavad ta tema uskumuste tõttu. «On kaks varianti, mis võib juhtuda, kui ütled kutile, et sa oled neitsi. Üks variant on see, et sa räägid talle ning ta vastab, et austab seda, aga mõnede meeste silmist on näha, et ta ei usu sind. Mõned kuud hiljem sellest rääkides saab ta aru, et sa rääkisid tõtt ja ta põgeneb,» kirjeldas Jones.

Jones tunnistas, et teda on korduvalt püütud seksile ahvatleda. «Mul on olnud palju võimalusi… aga saage aru, see on olnud raske teekond,» rääkis ta. «Ma lihtsalt ei usu sellesse. See on kink, mille ma tahan oma abikaasale kinkida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles