Devils jõudis NHLis finaalist ühe võidu kaugusele

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Jersey Devils on Stanley Cupi finaalist ühe võidu kaugusel.
New Jersey Devils on Stanley Cupi finaalist ühe võidu kaugusel. Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL alistas New Jersey Devils idakonverentsi finaalseeria viiendas mängus 5:3 New York Rangersi ja on nüüd Stanley Cupi finaalist vaid ühe võidu kaugusel, juhtides seeriat 3:2.

Devils alustas kohtumist võõrsil suurepäraselt, kui juba kümnendaks minutiks juhiti Stephen Ginota, Patrik Eliase ja Travis Zajaci väravatest 3:0. Enne kolmandiku lõppu õnnestus Brandon Prustil siiski Rangersi kasuks üks värav tagasi visata.

Teise kolmandiku alguses vähendas Ryan Callahan kaotusseisu veelgi ja kui viimasest kolmandikust oli mängitud vaid 17 sekundit, tõi Marian Gaborik tabloole viigi. Devilsi võiduvärav sündis 4.24 enne lõpusireeni, kui täpne oli Ryan Carter. Viimase litri saatis Zach Parise juba tühja võrku.

Kuues mäng peetakse reedel New Jersey koduväljakul. Samas on Rangers tänavuses play-offis juba kahel korral väljakukkumise äärel olnud, ent nii Ottawa Senatorsi kui ka Washington Capitalsi vastu suudeti seeria ikkagi 4:3 enda kasuks pöörata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles