Tänak: rääkisime ülemusega asjad klaariks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Kreeka rallil.
Ott Tänak Kreeka rallil. Foto: Ray Põder

Ott Tänak selgitas veebilehele Autosport.com antud intervjuus, miks tema esitustesse tänavuses ralli MM-sarjas nii palju vigu on sisse lipsanud. Põhjuseks oli eestlase sõnul liiga suur pinge.

«Pean õppima sõidust jälle mõnu tundma. Argentinasse minnes oodati minult tulemust, olin niivõrd suure pinge all, et see ei tulnud mulle kasuks,» lausus Tänak usutluses. Eestlase aadressil esines pärast Argentina rallit enda kohta tavapäratult terava kriitikaga ka Fordi tiimiboss Malcolm Wilson, ent Tänaku sõnul on nüüd nende omavahelised suhted taas korras.

«Olukord oli keeruline, kuid käisime Malcolmiga lõunal ja rääkisime asjad sirgeks. Sõitsin tollelt rallilt koju, puhkasin ja tegelesin asjadega, mis mulle rallit üldse meelde ei tuletanud,» kirjeldas Tänak. «Pean taas sõites lõdvestuma õppima. Tegin Argentinas palju vigu, kuid see ralli on minevik ja olen selle unustanud. Mul on kahju, et ralli soovikohaselt ei läinud, kuid Kreekas on juba uus võistlus,» ütles eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles