Aleksejev - Petrov said Badeni rannavõrkpalliturniiril 13. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpallurid Aleksejev - Petrov avasid hooaja Austrias.
Rannavõrkpallurid Aleksejev - Petrov avasid hooaja Austrias. Foto: volley.ee

Valeri Aleksejev ja Maksim Petrov jõudsid Austrias Badenis peetaval sateliit-turniiril põhitabelisse, kuid kaotasid seal mõlemad mängud. Kvalifikatsiooniturniiri avaringis vabad olnud eestlased võitsid otsustavas mängus 2:1 (-14, 21, 10) Norra duo Sannarnes-Takvam, kirjutab volley.ee.

Põhiturniiril Aleksejev - Petrov mänguvõiduni ei jõudnud, kui avaringis tuli tunnistada Šveitsi duo Sutter, R. - Sutter, A 2:1 (-15, 20, 9) paremust ning seejärel jäid 10. asetusega eestlased kindlalt 0:2 (-13, -14) alla Valgevene paarile Zharykau - Kavalenka (15. asetus) ning lõpetasid turniiri 13. kohaga.

Järgmisel nädalal mängitakse Hollandis Haagis rannavõrkpalli Euroopa meistritiitlile ning naiste turniiril on põhitabelisse pääsenud Natalja Bratuhhina - Polina Bratuhhina. Meeste võistlusele on üles antud ka Vesik - Jaani ja Aleksejev - Petrov, kuid hetkeseisuga meie meespaarid eelnevate tulemuste alusel põhiturniirile ei pääseks.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles