Kullamäe ja Pehka pojad teevad juba noortekoondises tegusid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Pehka ja Gert Kullamäe koos poegade Ron Arnari ja Kristianiga 2007. aastal.
Rauno Pehka ja Gert Kullamäe koos poegade Ron Arnari ja Kristianiga 2007. aastal. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Kaunases jätkuval korvpalli U14 Balti matši teisel päeval pidid mõlemad Eesti koondised tunnistama Leedu esindusvõistkondade paremust.

Tüdrukud kaotasid Leedu eakaaslastele 28:67. Eesti poolt viskas Arina Vlassenko 7 punkti ja võttis 9 lauapalli, Mariann Adelbert lisas 7 punkti ja 5 lauapalli, vahendab basket.ee.

Poisid kaotasid Leedu I võistkonnale 53:106, jõuvahekorrad pandi paika juba esimesel veerandil, mille võõrustajad võitsid 30:9. Eestlastest viskasid Karl Suurorg ja Carlos Jürgens kumbki 11 punkti, Ron Arnar Pehka lisas 9 ja Kristian Kullamäe 7 punkti. Kaks viimatinimetatut on endiste Eesti tippmängijate Rauno Pehka ja Gert Kullamäe pojad. Meeskonnas mängib veel ka korvpallitreener Aivo Erkmaa poeg Hugo, kelle arvele jäi täna 6 punkti.

Teistes päeva mängudes olid lätlased kindlalt üle Leedu II võistkondadest, Läti tüdrukute edunumbrid olid 92:37, ning Läti poistel 80:56.

Pühapäeval selgitavad Läti ja Leedu I võistkonnad turniiri võitja nii poiste kui tüdrukute arvestuses. Eesti ja Leedu II mängivad 3.-4. kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles