Karikaloos oli meistriliiga klubidele armuline

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Morozov (keskel).
Igor Morozov (keskel). Foto: Toomas Huik

Karikavõistluste uue hooaja avaringide paaride loosimine viis kolm meistriliiga klubi otse 1/32-finaali ning ülejäänuid ootavad ees vastased madalamatest liigadest.

Tänavused poolfinalistid Narva Trans ja Paide Linnameeskond, samuti Sillamäe Kalev kuuluvad loosi tahtel nende 16 klubi hulka, kes pääsevad ilma mänguta teise ringi, vahendab Soccernet.ee.

Ülejäänud 96 klubi leidsid omale laupäevase karikafinaali eel loosipallidest vastased. Tallinna Levadia alustab karika kaitsmist kodus FC Toompea 1994 (IV liiga) vastu. Ilmselt raskeima vastase sai meistriliiga klubidest Tartu Tammeka, kes võõrustab II liiga liidrite sekka kuuluvat Jõhvi Lokomotivi.

Tallinna Kalev võõrustab FC Kiiut (IV), Nõmme Kalju Eestimaa Kasakaid (IV) ja Tallinna Flora Loo JK-d (III). Võõrsile peavad sõitma FC Kuressaare, kes külastab FC Twisterit (IV), ja FC Viljandi, kes läheb külla Kohtla-Järve Alkole (II).

Vaata kõiki paare Jalgpalli Liidu kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles