Kadunud medalid panid Miss Valentine'i korraldajad proovile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa iluvõimlemise juunioride koondis võitis Miss Valentine'il ja jahib esikohta ka tuleval EMil.
Venemaa iluvõimlemise juunioride koondis võitis Miss Valentine'il ja jahib esikohta ka tuleval EMil. Foto: Sille Annuk

Teise võistluspäeva lõpupoole avastasid 15. korda toimunud rahvusvahelise võimlemisturniiri Miss Valentine'i korraldajad, et mitu komplekti rühmakavade võitjate medaleid on auhinnalaualt puudu.

Muidu ilma viperusteta sujunud turniiri kulisside taga lõi õhk särisema – laupäeva õhtupoolik, autasustamiseni on aega umbes kaks tundi ja ei mingeid medaleid! Ükski vajalik pood ega töökoda pole avatud...

Võistluse peakorraldaja ja klubijuht Janika Mölder tunnistas, et hetkeks võttis ehmatus korralduskomiteel jalad nõrgaks. «Mu noored kolleegid olid väga närvis. Ma ise enam ei lähe üldse närvi, kuna kõigele on alati lahendus olemas,» sõnas Mölder pärast kriisiolukorra lahendamist.

Kiirelt aeti koostööpartnerid nädalavahetusel tagajalgadele ning tõtati uusi medaleid graveerima.

«Ma isegi ei oska öelda, mis põhjus sellele apsakale võis olla. Medaleid lihtsalt polnudki. Aga eks eksimine on inimlik,» mõtiskles Mölder ning lisas naerdes: «Tänase õhtuni mõtlesin, et kõik on nii hästi sujunud ja isegi ühtegi viga pole olnud. Oligi liiga veider. Ja siis kohe tuli selline uudis.»

«Nii hullu asja polegi meil selle 15 aasta jooksul vist ette tulnud,» jätkas ta. «Muidu on juhtunud küll, et kas pole mingit vajalikku muusikat või kohtunikele mõeldud paberid on puudu, aga ei midagi sellist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles