Man United: meil on klubis 25 George Clooneyt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester United.
Manchester United. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi kommertsdirektor Richard Arnold kinnitab, et klubi ei palka jaapanlasest keskväljameest Shinji Kagawat pelgalt särgimüügi kasvatamise eesmärgil.

Inglismaa lehtede väitel on Kagawa lähedal, et 15 miljoni euro eest Saksamaa meistri Dortmundi Borussia ridadest Manchesteri klubisse kolida. Samas on eeldatavasti lahkumas lõunakorealasest poolkaitsja Ji-Sung Park ning see on tekitanud kuulujutte, et United püüab Kagawa ostmisega säilitada populaarsust Aasias. Arnold ütles ESPNile antud intervjuus, et üheainsa mängija ost või müük ei mõjuta tema arvates klubi sissetulekuid kuigivõrd.

«Me ei osta mängijaid selleks, et särke müüa,» lausus Arnold. «Sõltume 25 mängijast ja nad on kõik suured staarid. Meil oleks nagu 25 George Clooneyt meeskonnas. Staarid on igas riigis staarid. Meie mänge jälgib 1,1 miljardit inimest üle kogu maailma. See paneb mõtlema – millist filmi 60 korda aastas sama palju vaadatakse? Ole sa George Clooney või Brad Pitt – sellist publikut ei kogu mitte keegi,» teatas Arnold.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles