Eestlaste klubi Rennes'i Volley jõudis Prantsuse karika Final Four`i

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Kružajev
Pavel Kružajev Foto: Margus Ansu
Kolmele Eesti võrkpallurile tööd pakkuv Rennes'i Volley võitis kodusaalis peetud Prantsusmaa võrkpalli karikavõistluste turniiri ja tagas koha Final Fouril.

Laupäeval alistas Rennes'i Volley meistrivõistlustel teist positsiooni hoidva Pariisi Volley 3:2 ja pühapäeval esikohta otsustanud matšis Arago De Sete 3:2.

Mõlemas kohtumises tegid otsast lõpuni kaasa Pavel Kružajev, Ardo Kreek ja Sten Esna. Pealinna klubi vastu tõi Kružajev 17 ja Kreek 14 punkti, teise kohtumise kohta statistika puudub. Pole kindel, kas Rennes'i Volley peatreener Boriss Grebennikov eelistab järgmises kohtumises oma poja Jenia asemel Esnat, sest kokkuleppe kohaselt peavad mõlemad liberod vaheldumisi kaks kohtumist, vahendab volley.ee.

«Viimased mängud on meile enesekindlust süstinud,» lausus Esna. «Kuigi asume meistrivõistlustel alles 11. kohal, pole me mõtetes maha matnud võimalust jõuda play-off'i.»

13.-14. märtsini peetavasse Final Fouri jõudsid lisaks Rennes'i Volleyle veel Tours VB, Toulouse'i Toac-Tuc ja Tourcoing VB Lille Metropole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles