Briti meedia: Chelsea tegi oma läbi aegade suuruselt teise ostu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hulk (nr. 20) koos Brasiilia koondislastega väravat tähistamas.
Hulk (nr. 20) koos Brasiilia koondislastega väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Mais Meistrite liiga võitjaks kroonitud Londoni Chelsea jalgpallimeeskond on mängijateturul jätkuvalt väga aktiivne ning kui hiljuti teatas Eden Hazard, et ta liitub Chelseaga, siis The Guardiani andmetel on Londoni klubi nüüd jõudnud kokkuleppele ka Hulki ostmises.

Ajalehe andmetel on tehingus juba kokkuleppele jõutud ning täpsustamist vajavad veel vaid mängija isikliku lepingu tingimused. Chelsea maksab väidetavalt FC Portole ründaja eest 45 miljonit eurot.

Kui tehing saabki teoks, siis oleks tegemist Chelsea läbi aegade suuruselt teise ostuga. Rohkem on raha välja käidud vaid Fernando Torrese soetamise eest. 25-aastane brasiillane on viimastel aastatel olnud heas hoos ning Chelsea on teda ka juba varasemalt jälginud. Kahe viimase hooajaga on ta Portos löönud 57 väravat ning selleks on tal kulunud 91 kohtumist.

Lisaks Hulkile ja Hazardile on suvel Chelsea liitumas ka äärepoolkaitsjad Marko Marin ja Kevin de Bruyne. Mõlema mehe eest käidi välja umbes kaheksa miljonit eurot.

Järgmisel hooajal pole Chelsea ridades teatavasti jätkamas enam Didier Drogba ja võistkonnas ei ole kohta ka Jose Bosingwale ja Salomon Kaloule. Lisaks on klubi avatud pakkumistele, mis puudutavad Florent Maloudat ja Michael Essieni.

Samal ajal kui Chelseas käib hoogne mängijate ostmine ja ka väiksemal juhul müümine, siis endiselt ei ole selge, kes hakkab tuleval hooajal seda meeskonda ohjama. Lõppenud hooajal meeskonna korralikult mängima pannud Roberto Di Matteo leping lõppeb juuni lõpus ja seni pole teada, kas tema juhendab meeskonda ka sügisel.

Väidetavalt ei ole klubi omaniku Roman Abramovitši ja Di Matteo läbisaamine kõige soojem ja seetõttu kaalub Abramovitš ka teisi võimalusi. Ideaalseks variandiks peab ta endist FC Barcelona juhendajat Pep Guardiolat, kuid viimane on tunnistanud, et ta vajab jalgpallist puhkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles