Mancini soovib Van Persiet Manchesteri tuua

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie
Robin van Persie Foto: SCANPIX

Manchester City peatreener Roberto Mancini andis mõista, et on väga huvitatud Arsenali ründaja Robin Van Persie värbamisest.

Van Persie leping Arsenaliga lõppeb 12 kuu pärast ning mängija ja klubi pole uue lepingu tingimustes kokkuleppele jõudnud. Hollandi ründaja eest peaks City käima välja vähemalt 30 miljonit eurot.

Mancini on huvitatud ka Napoli ründeässa Edinson Cavani palkamisest, kuid tema eest nõutakse koguni 55 miljonit naela.

«Kui ma peaksin valimi Van Persie ja Cavani vahel, siis saab määravaks hind. Võimatu on osta Cavanit sellise summa eest,» rääkis Mancini.

City Itaallasest peatreeneri sõnul ostetakse uus ründaja juhul, kui keegi praegustest peaks lahkuma. Hetkel on enim räägitud Edin Dzeko üleminekust Müncheni Bayerni meeskonda.

«Mario Balotelli jääb kindlasti meiega,» ütles Mancini The Telegraphile. Kahtlane on aga Carlos Tevezi tulevik. Mees lahkus eelmisel hooajal loata klubi juurest, kuid pöördus hooaja lõpuks meeskonna juurde tagasi. Mancini on küll argentiinlasele andestanud, kuid Tevez on aastaid avaldanud soovi kolida tagasi kodumaale oma pere juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles