Nani võib Manchester Unitedist lahkuda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pettunud Nani (vasakul) pärast Meistrite liigast langemist.
Pettunud Nani (vasakul) pärast Meistrite liigast langemist. Foto: AP/Scanpix

Manchester Unitedi poolkaitsja Nani andis Portugali televisioonile intervjuu, kus rääkis oma tulevikuplaanidest. Jalgpallur ei avalikustanud, kus klubis ta oma karjääri jätkata soovib.

«Ma olen praegu väga õnnelik, kuid ma ei tea oma tulevikust hetkel mitte midagi. Ma kaalun erinevaid võimalusi,» ütles 25-aastane poolkaitsja.

2007. aastal Lissaboni Sportingust Manchester Unitedisse siirdunud poolkaitsja sõnul ei keerle jalgpall ainult ümber Inglismaa ja Hispaania. Tema sõnul on paljudes riikides võimalik edu nautida.

«Mu agent ootab uudiseid Unitedilt,» rääkis Nani, kellel on praegusest lepingust alles 18 kuud. Klubi uues lepingupakkumises tõuseb Nani 90 000 naela suurune nädalapalk 130 000 peale.

«Ma olen olnud Manchester Unitedis juba viis hooaega ja võitnud kõik, mis võimalik,» vihjas Nani klubist lahkumise võimalustele.

Klubihooajas pettunud poolkaitsja loodab edu saavutada Euroopa meistrivõistlustel. «Ma tahan, et see oleks minu EM. Cristiano Ronaldo ja mina oleme maailma parimad äärepoolkaitsjad,» jutustas ta enesekindlalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles