Inglismaa koondist tabasid valusad tagasilöögid. Ferdinand meeskonda?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gary Cahill (valges) sai kokkupõrkes vigastada.
Gary Cahill (valges) sai kokkupõrkes vigastada. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondist on tabanud EM-finaalturniiri eel mitmed valusad vigastused ning eilses kohtumises Belgiaga tabas neid taas mitu tagasilööki.

Esmalt sai vigastada keskkaitsja Gary Cahill, kes põrkas 17. minutil kokku väravavahi Joe Hartiga ning viidi seejärel koheselt haiglasse. Praegu ei ole veel selge, kas Cahill murdis oma lõualuu ja jääb EMilt eemale või mitte.

Antud olukorras oli selgelt süüdi Belgia mängumees Dries Mertens, kes lükkas Cahilli selga. Lisaks Cahillile segab kerge lihasevigastus ka keskkaitsjat John Terryt, kes võeti eilses kohtumises teisel poolajal puhkama. Vahetusest väljakule tulnud keskkaitsja Jolen Lescott lõeptas kohtumises saadud peahaava tõttu matši sidemes peaga.

Kuna Inglismaal on praeguses seisus keskkaitsjatega tõsiseid probleeme, siis on tõenäoline, et peatreener Roy Hodgson peab koondisesse kutsuma Manchester Unitedi keskkaitsja Rio Ferdinandi, kelle ta jättis esialgsest võistkonnast välja.

Varasemalt on Inglismaa traumade tõttu kaotanud poolkaitsjad Frank Lampardi ja Gareth Barry ning varuväravavahi John Ruddy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles