Veideman: pole võimatu, et alustan hooaega Tartus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti korvpallikoondise tagamängija Rain Veideman ei jätka sügisel mängimist Saksamaa meistriliigasse kuuluvas Bayreuthi meeskonnas, kuna klubi polnud nõus tasuma Tartu Ülikoolile tema ees väljaostusummat.

Veidemanil on veel aastaks kehtiv leping Tartu Ülikooliga. Tänavu lubasid tartlased Veidemani poole hooaja pealt Bayreuthi mängima. Seal jäädi eestlasega rahule ja Saksamaa klubi pakkus talle nüüd pikemat lepingut. Klubi soovis Veidemani endaga siduda kolmeks aastaks, kuid mängija eelistas lühemat kontrahti.

«Ma ei oska öelda, kas see vaidlus sai väljaostusumma tasumisest keeldumisel määravaks,» lausus Veideman. «Ise oleksin ma muidugi soovinud seal edasi mängida, aga mis ikka… hirmus pettunud ma ka ei ole.»

Veidemani agent Reed Nopponen tegeleb aktiivselt uue klubi otsimisega, kuid ühtegi tõsiseltvõetavat varianti ei osanud mängumees veel ise öelda. «Mingit kindlat sihti, et tahan mängida just selles või teises liigas, mul praegu pole. Tahaks lihtsalt jätkata karjääri välisklubis,» sõnas Veideman. «Kui pean aga Eestisse jääma, mängin loomulikult Tartus. Olen arvestanud võimalusega, et pean hooaega siin alustama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles