Marbury kaebas New York Knicksi kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New York Knicksi Stephon Marbury.
New York Knicksi Stephon Marbury. Foto: Reuters / Scanpix

NBA korvpalliliiga New York Knicksi mängija Stephon Marbury andis oma tööandja kohtusse.

Hooaja algul läks Marbury tülli meeskonna peatreeneri Mike D'Antoniga ning keeldus novembris mängus Detroitiga kaasa tegemast. See tõi mehele kaasa kopsaka rahatrahvi ning lisaks väljaheitmise meeskonnast, vahendab New York Times.

Marbury pole tänavu Knicksi eest mänginud ühelgi kohtumisel, kuid nõuab nüüd talle määratud 400 000 USA dollari suuruse trahvi tühistamist, kuna pole väidetavalt otseselt ühestki kohtumisest ära öelnud.

«Selline asjade käik mõjub halvasti kõigile,» sõnas peatreener D’Antoni, kes peab kohtusaaga tõttu meeskonna treeningu vahele jätma. «Ometi peame selle kaasa minema, et jõuda mingigi lahenduseni.»

Marbury peab klubi juhtkonnaga läbirääkimisi oma lepingu väljaostmiseks. Kokkuleppeni on aga raske jõuda, kuna Marburyl on Knicksiga tulus leping 21 miljoni dollari peale. Tegemist on suuruselt NBA selle hooaja teise lepinguga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles