Video: Kevin Korjuse korterikaaslane murdis avariis kaks selgroolüli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: SCANPIX

Vormel-Renault 3.5 sarja sõitja Richie Stanaway jääb mitmeks nädalaks haiglavoodisse, kuna tegi eelmisel nädalavahetusel Spa rajal toimunud etapil ränga avarii ja vigastas selga.

Stanaway sõitis pika Kemmeli sirge lõpus vihmasajus tagant otsa Carlos Huertasele ja tema Lotus tõusis õhku, kuid maandus õnneks uuesti neljale rattale. Paraku tuvastati arstlikus kontrollis Stanawayl kahe selgroolüli murd ning ta viidi Pariisi haiglasse operatsioonile. Vormel-Renault 3.5 sarja järgmiseks etapiks võib Stanaway siiski paraneda, sest see sõidetakse alles 29.-31. juunil Nürburgringil.

Uusmeremaalane Stanaway kuulub koos eestlase Kevin Korjusega iRace Managementi noorte sõitjate programmi, mida veavad ühiselt Gravity agentuur ja Lotuse vormel-1 meeskond. Seetõttu elavad Stanaway ja Korjus Inglismaal ühe katuse all ja treenivad koos.

«Nürburgringi etapiks on paar nädalat aega valmistuda. Eelkõige loodan aga, et Richie saab kiirelt jälle terveks. Kuna jagame korterit, on väga ebameeldiv kodus olla, teades, et tema peab haiglas lamama,» sõnas Korjus Autosport.com’ile.

Vaata videot Stanaway avariist SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles