Stosur ja Errani jõudsid Prantsusmaal poolfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sara Errani jõudis suure slämmi turniiril esmakordselt poolfinaali.
Sara Errani jõudis suure slämmi turniiril esmakordselt poolfinaali. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel selgusid naiste turniiril kaks esimest poolfinalist, kelleks on Samantha Stosur ja Sara Errani.

Kuuenda asetusega Stosur alistas kindlalt 6:4, 6:1 slovakitari Dominika Cibulkova, kes oli neljandas ringis konkurentsist lülitanud maailma esireketi Viktoria Azarenka.

Mõned minutid hiljem selgus ka tema poolfinaalivastane, kui itaallanna Sara Errani sai 6:3, 7:6 jagu kümnenda asetusega sakslannast Angelique Kerberist.

28-aastase Stosuri senine parim esitus Prantsuse lahtistel on finaalipääs kahe aasta eest, kui ta jäi finaalis alla Francesca Schiavonele. Aasta varem oli austraallanna jõudnud poolfinaali ja kaotanud sel hilisemale võitjale Svetlana Kuznetsovale. Mullu jäi Stosuri laeks Roalnd Garros' väljakutel kolmas ring.

25-aastane Errani pole Suure slämmi turniiril kunagi nii kaugele jõudnud, seni oli tema parim tulemus tänavu Austraalia lahtistel veerandfinaali jõudmine. Omavahel on Errani ja Stosur mänginud viis korda ning alati on peale jäänud austraallanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles